Naslovna-Razkužila

Izdelki za razkuževanje

Paketi

Zakaj razkužila atropasept

Razkužila Atropaset so dezinfekcijska sredstva za učinkovito razkuževanje rok in vseh vrst površin. Z ekonomično pakiranimi izdelki blagovne znamke Atropasept, zagotavljamo obvladovanje higiene za vsakogar na vsakem koraku. Vsa razkužila so izdelani v Sloveniji.

V naši ponudbi lahko izbirate med Atropasept razkužili v obliki GEL-a, namenjeni predvsem razkuževanju rok, kakor tudi v redkejši, tekoči obliki, namenjeni tako higieni rok, kot tudi razkuževanju površin.

Manjše embalaže (50ml in 100ml) so namenjene predvsem potnikom in vsem, ki z opremo v svojih torbicah želijo sami poskrbeti za svojo higieno in varnost.


Prednosti Atropasept razkužil:

– hitro sušenje

– ne puščajo mastnih madežev,

– ne izsuši kože, kljub večkratni uporabi

– vlaži, ščiti in blagodejno vpliva na kožo.

– Vsebuje 71g/100g etanola, kar je optimalno za učinkovito razkuževanje

Vsi izdelki

Izjave kupcev

Stane_Dolenjska

Z izdelki za razkuževanje rok sem zelo zadovoljen. Tudi ob večkratni dnevni uporabi ne izsušujejo kože. Pohvale ekipi Atropa.

Stane / Dolenjska
Majda_Gorenjska

Razkužila Atropasept so najboljša razkužila na trgu, dostopna po izjemno prijazni ceni. Priporočam tudi tistim, ki imajo občutljivo kožo.

Majda / Gorenjska
Marjan_Celje

Zelo resno podjetje. Njihova razkužila Atropasept uporabljamo za svoje vsakodnevno delo v naši poslovalnici. Razkužila Atropaset bi priporočal vsem, ki imajo dnevno veliko dela z ljudimi. Razkužila so resnično učinkovita. S podjetjem odlično sodelujemo, so ustrežljivi in odzivni. Pohvale

Marjan / Podjetnik
Darja_samozaposlena

Razkuzla Atropa so super. Ne drazijo kože in niso agresivna. Zelo sem vesela, ker so se odlocili za bolj prijazno ekolosko polnjenje v malih dozah ( primerne za shranjevanje v torbice )katere se bolj ucinkovito reciklirajo kot plastika. Prijazen kolektiv, ugodne cene ter hitra dostava ob narocilu po spletu.

Darja / Krško