Naslovna-Razkužila
GraviranjeMain
Skladisce
Proizvodnja_Atropa
Etiketiranje_Atropa

Podjetje Atropa d.o.o. je proizvajalec različnih izdelkov za učinkovito razkuževanje rok in vseh vrst površin s sedežem v Kočevju. Vsi izdelki so izdelani v Sloveniji, z domačim znanjem in zagotavljajo najkakovostnejšo zaščito pred virusi in bakterijami. Z našimi ekonomično pakiranimi izdelki blagovne znamke ATROPASEPT, zagotavljamo obvladovanje higiene za vsakogar na vsakem koraku.

Strokovnjaki v podjetju Atropa na podlagi bogatih izkušenj in znanj v varnih prostorih prozivodnje razvijajo razkužila različnih namembnosti in pakiranj. Zavedamo se pomena dobrih in zadovoljnih delavcev, saj za vsakim uspešnim podjetjem stoji dobro strokovno podkovana ekipa. Naši strokovnjaki poskrbijo, da so razkužila narejena natančno in kvalitetno, da vam naša razkužila nudijo najboljšo možno zaščito. V naši ponudbi lahko izbirate med ATROPASEPT razkužili v obliki gel-a, namenjeni predvsem higieni rok, kakor tudi v redkejši, tekoči obliki, namenjeni tako higieni rok, kot tudi razkuževanju vseh drugih površin. Slednje so pakirani v embalažah z razpršilkami, kot tudi v obliki spray-a.  Manjše embalaže (50ml in 100ml) so namenjene predvsem potnikom in vsem, ki z opremo v svojih torbicah želijo sami poskrbeti za svojo higieno in varnost.


DEZINFEKCIJA JE KLJUČ ZA IZBOLJŠANJE KAKOVOSTI ŽIVLJENJA

Vsi izdelki Atropasept imajo varnostne listine in so priglašeni na uradu za kemikalije kot biocidni izdelki. Prednosti naših izdelkov sta hitro sušenje in dejstvo, da ne puščajo mastnih madežev na površinah, kar je za gospodinjstvo, gastronomijo, hotelirstvo, itd. pomemben dejavnik. V vseh ATROPASEPT izdelkih za razkuževanje je osnovna sestavinma etanol v količini 71g/100g. Naši izdelki, ki so namenjeni razkuževanju rok (geli) imajo dodan tudi glicerin, kar pomaga pri preprečevanju izsuševanje kože na rokah pri pogosti uporabi.

Naš cilj je zagotoviti uporabniku najboljši produkt za pošteno ceno, zato naši strokovnjaki redno spremljajo potrebe okolja, stroko, trende in stopajo v korak s časom.

Na področju dezinfekcije, dezinsekcije in deratizacije zagotavljamo razkuževanje vseh vrst poslovnih prostorov. S profesionalno opremo zagotavljamo razkuževanje tako proizvodnih prostorov in skladišč, kakor tudi pisarniških prostorov, nastanitvenih prostorov, hotelov, restavracij in podobno. Razkuževanje se izvaja tako z aktivnimi in biološko razgradljivimi razkužili.

V sklopu laserskega graviranja pa izdelujemo različne lesene izdelke in izdelke po naročilu.Več o naših izdelkih najdete v naši spletni trgovini.

VIZIJA Ustvarjanje in razvijanje novih in uporabnih produktov.

Andrej Ocvirk
Direktor

E-mail: andrej@atropadoo.com
Tel: 040 168 630

Liljana Kotnjek
komercialist

E-mail: liljana@atropadoo.com
Tel: 041 955 798

Gašper Šolaja
Komercialist

E-mail: gasper@atropadoo.com
Tel: 031 226 694

Žiga Ocvirk
Vodja proizvodnje

E-mail: ziga@atropadoo.com
Tel: 051 258 905

malo prodaja
trgovina


Tel: 041 729 593